Overzicht diensten

Van het leggen van vloeren, het bekleden van wanden, het renoveren van badkamers tot het betegelen van binnenzwembaden, Lars werkt alles af met de grootste precisie. Hij is gespecialiseerd in XXL-tegels en heeft heel wat ervaring in het verstek zagen van deze groot formaat tegels. Zo laat hij hoeken en randen naadloos op elkaar aansluiten doordat alle buitenhoeken in verstek worden geplaatst (in een hoek van 45°C), met 2 componenten gevoegd en geschuurd om een massieve look te bekomen.

Vloeren

Heb je een favoriete vloertegel gekozen voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Of weet je niet goed welke tegel het best past in je interieur en ideaal is qua onderhoud? Dankzij z’n uitgebreide vakkennis helpt Lars je bij het kiezen van de perfecte tegel. Van keramische tegels tot natuursteen of XXL-tegels: alles is mogelijk.

Benieuwd hoe je Lars als vloerder kan inschakelen in jouw project? Lees dan vooral verder!

Wandtegels

Ook voor het plaatsen van wandtegels kan je rekenen op de expertise van Lars. Van het plaatsen van XXL-tegels of wandtegels in kleinere formaten tot het bekleden van kasten, alles wordt afgewerkt met de grootste precisie.

Benieuwd hoe Lars wandtegels vakkundig plaatst in jouw bouwproject? Lees dan vooral verder!

Badkamers

Wil je je badkamer een grondige opfrisbeurt geven met nieuwe tegels? Droom je al jaren van een ruime inloopdouche? Vertrouw je project toe aan Lars, gespecialiseerd in de totaalrenovatie van badkamers, en je kan op beide oren slapen.

Benieuwd hoe Lars de renovatie van jouw badkamer onder handen neemt? Lees dan vooral verder!

Zwembaden

Ook voor de aanleg van je binnenzwembad steekt Lars graag de handen uit zijn mouwen. Hij zorgt voor de betegeling in en rond het zwembad en werkt graag met XXL-tegels. 

Benieuwd hoe Lars de aanleg van jouw binnenzwembad aanpakt? Lees dan vooral verder!

Opleiding geven

Lars deelt ook zijn expertise met de handige Harry die graag zelf aan de slag gaat thuis of met professionelen.

Benieuwd wat Lars hierin voor jouw bouwproject kan betekenen? Lees dan vooral verder!

Technisch_materiaal_meetlat_5 small

Interesse in onze diensten?

Heb je een project voor ons en wens je een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en wij plannen zo snel mogelijk een gesprek in.