Wandtegels

Een nieuwe trend is het gebruik van XXL-tegels met formaten van max. 160 op 320 cm voor het bekleden van wanden. Denk aan grote keramische platen met weinig of geen voegen die je douche en badkamer snel een nieuwe look geven. Je vindt grootformaat tegels in heel wat uitvoeringen: van hout- of natuursteenlook, tot strakke en hippe patronen… er is voor elk wat wils. Lars is gespecialiseerd in XXL-tegels en werkt alles tot in de fijnste details af.

Maar ook wandtegels in kleinere formaten plaatst hij vlot en mooi aansluitend in elke ruimte van je woning: van mooie natuursteentegels rond een haardvuur, tot strakke lijnen in je inkomhal of mozaïektegels in je toilet. Wandtegels zijn multi-inzetbaar in om het even welk interieur. Daar bovenop zijn ze ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk… een goede keuze dus! 

Wist je dat het ook mogelijk is om je (keuken)kasten te bekleden met mooie tegels? Gedaan met krassen en vlekken in de houten werkbladen of kastdeuren. Lars neemt je project graag onder handen en bekleedt je meubels met de best passende tegel. Kies je voor tegels met een originele print of ga je voor een stijlvolle marmerlook? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kan je wat inspiratie gebruiken? Neem dan zeker een kijkje bij onze Projecten. Welke tegel je ook kiest, deze vorm van meubelbekleding is erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Extra bonus: je kasten kunnen ook beter tegen een stootje.